“Tager fra de rige
– og giver til dem der
har brug for det!”

Jette veggerby

Min tagline “Tager fra de rige – og giver til dem der har brug for det” er ment som en provokation, da jeg på ingen måde mener, at der skal bevilliges hjælp til nogle, der ikke har behov.

Når det er sagt, så mener jeg til gengæld, at borgere der har udfordringer og som er berettiget til hjælp, skal have den hjælp de har brug for. Ingen ønsker at være på kontanthjælp, blive trukket gennem Jobcenter møllen eller få en pension.

Kommunen har oplysningspligt, bør holde sig til lovgivningen og støtte de svage og syge, som er bosat i Mariagerfjord Kommune.


Det Sociale Frikort

Kender du Det Sociale Frikort, hvor du kan tjene op til 20.000 kr. om året uden at blive trukket i dine sociale ydelser. Læs mere HER.

Efterlysning

I perioden 2016 – 2018 er der kraftig nedskæring i Mariagerfjord Kommune på hjemmeplejen, da der er dobbelt budgetoverskridelse. Der visiteres dog ikke flere borgere, men dem der har hjemmehjælp kræver mere pleje. Kommunen re-visiterer og afslutter borgere, så der bliver udført hjemmepleje/Praktisk Hjælp for 160 timer mindre om ugen.

Jeg ønsker at undersøge om nedskæringen sket på et sagligt grundlag samt at hjælpe med at genansøge på de sager, der ikke er.

Læs mere om projektet her.


“Syge og svage borgere i Mariagerfjord Kommune har

ret til en ordentlig behandling inden for lovens rammer!”

Udtalelse fra sidens stifter Jette Veggerby

Hvad er en borgerrådgiver?

Der findes 98 kommuner i landet, hvoraf kun 42 har en såkaldt borgerrådgiver, der kan hjælpe, når kommunikationen går i hårknude mellem kommunen og borgeren.

Mariagerfjord Kommune har haft en borgerrådgiver siden 2016 og den nuværende Diana Christensen er kommunens anden borgerrådgiver.

Er din sag gået i hårknude, så er det vigtigt at have et godt samarbejde med borgerrådgiveren. Læs om min sparring med borgerrådgiveren her.

Du kan læse mere om borgerrådgiveren og se vedtægterne for borgerrådgiveren i Mariagerfjord Kommune her.


Se mine aftaler her

april 2023
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930